Lengkeek taxateurs en VvE Professionals vinden elkaar.

Lengkeek taxateurs en VvE Professionals vinden elkaar in een gemeenschappelijk doel: “Een goede en gedegen taxatie dat over- of onderverzekering bij een VvE voorkomt!”

De laatste jaren wordt het belang van het taxeren van een VvE-complex steeds meer erkend. Een juiste herbouwwaarde is van belang om een passende gebouwverzekering af te sluiten welke de kosten van herstel na een schade bij een VvE dekt. In de splitsingsakte van een VvE staat dat de VvE het hele gebouw moet verzekeren. Iedere VvE is daarmee verplicht een collectieve gebouwverzekering aan te gaan. Een professionele taxatie is noodzakelijk voor de nauwkeurige bepaling van de herbouwwaarde van het gebouw van de VvE. Lengkeek garandeert een juist vastgestelde waarde doormiddel van een deskundigetaxatie volgens Art. 7:960 BW. Lengkeek werkt met gecertificeerde taxateurs die – afhankelijk van hun specialisatie waaronder VvE’s – bij een of twee van de drie brancheorganisaties zijn ingeschreven, zoals de Stichting Verenigd Register van Taxateurs (VRT), Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT-register). Jaarlijks volgen de taxateurs diverse opleidingen. Permanente educatie is van essentieel belang om ingeschreven te blijven in alle relevante registers. Kennis wordt zo up-to-date gehouden en iedereen blijft op de hoogte van actuele marktontwikkelingen. Dit draagt bij aan de borging van de gemeenschappelijke nagestreefde kwaliteitsnorm van Lengkeek en VvE Professionals.

Naast een vakkundig taxateur en een kwalitatief goed taxatierapport is transparantie een belangrijke kwaliteitseis. VvE Professionals heeft standaard uitgangspunten m.b.t. de opname, rapportage, tarieven en opdrachtverstrekking vastgesteld met Lengkeek. De samen vooraf vastgestelde tarieven zijn exclusief voor de VvE’s van leden van de branchevereniging voor het uitvoeren van een taxatie. Zo is er duidelijkheid vooraf en géén verassingen achteraf! Daarnaast hechten wij als VvE Professionals veel belang aan Lengkeek taxateurs landelijk werken. Lengkeek kan iedere VvE van dienst zijn, daarbij zijn strakke doorlooptijden geborgd en worden de taxatierapporten van Lengkeek door iedere verzekeraar geaccepteerd.

Meer weten?
Wil je meer weten over de taxatiemogelijkheden voor jouw VvE’s? Download hieronder de kennismakingsbrochure van Lengkeek taxateurs of het tarievenblad. Of neem contact met ons op voor meer informatie, telefonisch via: 0251 207460 of per mail: verzekering@vveprofessionals.nl

 

Downloads:

Folder Lengkeek B.V

Tarieven